изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:14 EEST
Жабешката дрога е най-новият хит сред наркоманите в Сърбия    
ЛюбопитноНова епидемия се разпространява сред наркоманите в Сърбия – лизането на крастави жаби.. Седмичникът пише, че от скоро абсолютен хит в Сърбия е станала новата дрога, която се консумира главно от онези, които вече имат опит с психотропните вещества.

Новият наркотик е хем достъпен, хем е пет пъти по силен от LSD. А се получава по много прост начин – чрез лизане на жаба или чрез доенето й, защото психоактивното вещество е в жлезите на жабите.

“Доенето на жаби, което за незапознатите звучи като виц, е новата мода в събирането на психоактивни вещества в Сърбия”, пише “Неделни телеграф”.

Изданието обяснява, че в Сърбия има два вида жаби - Bufo viridis, тоест крастава жаба и Bufo bufo – обикновена жаба. И двата вида жаби крият в жлезите си буфофетин, психоактивно вещество, което е пет пъти по-силно от LSD. Жабата може да се дои два пъти на ден, а полученото вещество може да се държи в хладилника, дава съвети изданието.

Жабешката дрога е особено популярна сред интелектуалците, твърди седмичникът, защото освен визуалните и звукови халюцинации консуматорите й започват да си поставят въпроси от рода на кой съм, какво съм аз, какъв е моят път и т.н./БГНЕС/

http://www.darik.net/

 


Сходни връзки

Жабешката дрога е най-новият хит сред наркоманите в Сърбия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди