изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:44 EEST
Цонко Цонев: Когато Георги Първанов поеме ангажимент, го изпълнява    
НовиниКаварна.Когато президентът Георги Първанов поеме ангажимент, го изпълнява. Това заяви пред Агенция “Фокус” кметът на Каварна Цонко Цонев след като 172 български кмета, сред които и Цонко Цонев, подкрепиха Националната инициатива "Първанов – президент" за издигането на сегашния държавен глава за втори мандат. Цонев каза още, че Георги Първанов се опитва да подпомага местната власт с правомощията, които има, и го прави реално.


“Лично аз добре работя с него. В нашите отношения най-много ми импонира това, че като поеме даден ангажимент, го изпълнява”, посочи Цонев.
Цонев коментира още, че друга причина, която го е мотивирала да подкрепи кандидатурата на Първанов е че настоящият държавен глава не се кандидатира от името на партията, която го е “издигнала до голяма степен”.
“Той бе издигнат от определена партия. В края на мандата му - трудно може да се каже, че той е привърженик на някоя партия, по-скоро е президент на всички българи”, добави Цонев.
Никола ЛАЛОВ
 


Сходни връзки

Цонко Цонев: Когато Георги Първанов поеме ангажимент, го изпълнява | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди