изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:42 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
Новини"ДОБРИЧКИ ПАНАИР" АД ще иска може би отстъпено право на строеж, за да изгради проектираната вече част от базата си, след като на провелото се общо събрание на дружеството е било взето решение да се откажат от концесията. Това съобщи вчера, на кметска оперативка, зам.-кметът по финансите Иван Колев.

БЪЛГАРСКА строителна камара обмисля вбъдеще да инвестира в инфраструктурни обекти на общините. Това е споделил председателят на камарата Симеон Пешов при посещението си в Добрич, в разговор с кмета на града Детелина Николова. "Това е резултат от водени между председателя на камарата и няколко кмета от НСОРБ разговор, като идеята е общините да изплащат задължението си към камарата по-късно" - поясни още кметът Детелина Николова.
КЪМ МОМЕНТА в сметките на кметството има налични над 6 млн. лв., отчете вчера зам.-кметът по финансите Иван Колев. През миналата седмица общината е заплатила 106 хил. лв. на "Комуналефект" - за извършените дейности по благоустрояването на града. Общо за дейностите държавна отговорност наличните средства са 1 927 хил. лв., а за дейностите общинска отговорност - 4 606 хил. лв.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди