изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:39 EEST
ЦОНКО ЦОНЕВ ПОДАРИ ТОРТА И ИКОНА НА РОК-ЛЕГЕНДАТА ГЛЕН ХЮЗ    
ОбществоЛегендарният бивш вокалист на "Дийп Пърпъл" върна жеста, като дари на каварненския градоначалник златния диск на "Дийп Пърпъл", издаден само в 50 екзепляра

Близо час и половина пя на каварненска сцена навръх рождения си ден рок-легендата и бивш вокалист на "Дийп Пърпъл" Глен Хюз. След концерта музикантът отпразнува 55-ия си рожден ден в ресторант "Българка" на брега на морето в Каварна. За тържеството кметът на лятната рок-столица Цонко Цонев поднесъл изненада на рожденика - торта под формата на китара, на която - освен надпис "Happy Birthdey" и цифрата 55, имало и две свещички, които певецът с лекота духнал. Като личен подарък от каварненския градоначалник Глен Хюз получил и икона с лика на св. Георги. Рожденикът върнал жеста, като дарил на Цонев златния диск на "Дийп Пърпъл", издаден само в 50 екземпляра. Гостите и самият рожденик похапнали сладко рибни плата, в които изобилствал калканът, както и пилешки и свински филенца на скара. Специално по желание на музиканта била поднесена и шопска салата, но с кока-кола, тъй като Хюз не употребява алкохол.
Рокаджията пя безплатно за хилядите си фенове, при това за втори път на каварненска сцена, в рамките на традиционната Седмица на морето в крайморския град.
Фронтменът е у нас до 24 август, тъй като в момента снима нов видеоклип в местността Болата и на нос Калиакра. От сцената самият Хюз обяви, че клипът ще може да бъде видян по MTV. Режисьор на клипа е Андрей Слабаков. Ц. Цонев съобщи за НДТ, че известният български режисьор снима в момента филм за Седмицата на морето в Каварна, която изобилства от множество прояви. Самият филм, след неговото завършване, ще бъде показан по някоя от националните телевизии.
 


Сходни връзки

ЦОНКО ЦОНЕВ ПОДАРИ ТОРТА И ИКОНА НА РОК-ЛЕГЕНДАТА ГЛЕН ХЮЗ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.44 секунди