изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:48 EET
Ген. Любен Петров: Ще спечеля президентските избори още на първия тур    
ПолитикаПлевен. Ще спечеля президентските избори още на първия тур. Това заяви за Агенция “Фокус” ген. Любен Петров, който днес официално ще бъде издигнат за кандидат-президент от Инициативен граждански комитет в Плевен.

“Преценил съм възможностите си и за това съм решил да участвам. Не очаквам балотаж. Очаквам да спечеля президентските избори още на първия тур”, посочи ген. Петров. Той заяви, че очаква подкрепа от всички български граждани.
“Основният ми приоритет като президент ще бъде рязка промяна на досегашната политиката. Ще следвам политика, насочена към интересите на българските граждани. Хората едвам оцеляват. Управляващите се правят, че не виждат какво се случва в България. Аз лично знам. Знам и как трябва да бъде променено положението. Оправданията, че няма пари за лекарства, за пенсии не са състоятелни, щом има пари за участие в една война. Сега ще пратим български контингент в още една война - в Ливан - това са неоправдани разходи. Всички тези средства трябва да се използват за подобряване на стандарта на българските граждани, а не за неща, които са вън от националните интереси на България”, заяви ген. Петров.
Никола ЛАЛОВ

Агенция “Фокус” припомня: Ген. Любен Петров - биография:

Ген. Любен Йорданов Петров e роден на 22 април 1938 г. в село Еленово, община Благоевград. Той завършва Висшето военно училище "Васил Левски"-В. Търново, Военната академия "Фрунзе" и Военната академия на Генералния щаб на Русия в Москва.
Преминава през всички командни длъжности в Българската армия. Ген. Петров е началник на Генералния щаб на Българската армия в периода 1991-1994 г.
 


Сходни връзки

Ген. Любен Петров: Ще спечеля президентските избори още на първия тур | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди