изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:33 EEST
ДОБРУДЖАНЦИ ИНКАСИРАХА ЗАГУБА ОТ ШАМПИОНИТЕ    
Спорт

Хандбалният тим на "Добруджа" отстъпи в първата си контрола от подготовката си за новия шампионат и предстоящите евромачове в Естония.



В зала "Русалка" възпитаниците на Георги Андреев загубиха с 35:29 от шампиона на страната "Локомотив Металекс Билд", а полувремето приключи при резултат 15:13 в полза на варненските "железничари". За добричкия тим най-точни бяха Илиян Илиев и Светослав Недев, които се отчетоха с по 6 попадения в съперниковата врата. С "жълто-зелената" фланелка излязоха още Димитър Ангелов, Борислав Борисов, Венцислав Петров, Георги Михайлов, Гино Богданов, Антон Петров, Павел Черкезов, Ренал Шукри и Ангел Иванов. "Все още не е ясно кога ще бъде следващата ни проверка. Продължаваме да тренираме в зала "Русалка" и да се готвим за срещите си от турнира на Европейската хандбална федерация в естонската столица Талин срещу местния "Чиколате бойс"", каза клубният шеф Георги Андреев, който допълни, че Илиян Илиев и Светослав Недев все още не са напълно излекувани, но въпреки това ще разчита на тях за евромачовете. Андреев каза още, че "Добруджа" ще участва и в шампионата на страната по плажен хандбал, който ще бъде на 16 и 17 септември.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ ИНКАСИРАХА ЗАГУБА ОТ ШАМПИОНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди