изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:56 EEST
ОБРАХА БИСТРО "ЕВРОПА" В ЦЕНТЪРА НА ДОБРИЧ    
Ред и сигурностНаглата кражба станала рано, по росата

Нагъл крадец обрал в ранните часове на вчерашния ден бистро "Европа" в центъра на Добрич, научи НДТ. Сигналът за кражбата постъпил в полицията в 7.30 часа. Според бюлетина на РДВР, неизвестен извършител е влязъл в офис на заведение, намиращо се в централната част на града и от оставена без надзор дамска чанта откраднал 100 лв. и мобилен телефон. В прессъобщението на полицията се казва още, че от бюро, намиращо се в същия офис, били задигнати още 4000 лв. от оборота на заведението. Служителите на реда предприели оперативно-издирвателни мероприятия за задържане на крадеца. По случая е заведено полицейско дознание.
НДТ научи от съседи на заведението, че наглият извършител на сутрешния обир е задигнал пари от чантите на две сервитьорки в заведението, както и оборота. Никой в сутрешната залесия по отварянето не забелязал крадеца. От самото заведение отричаха да е извършван обир.
 


Сходни връзки

ОБРАХА БИСТРО "ЕВРОПА" В ЦЕНТЪРА НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди