изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:45 EEST
Владимир Кузов: Прокуратурата категорично няма доказателства за моята вина    
ПарламентСофия. Прокуратурата категорично няма доказателства за моята вина. Това заяви в кулоарите на парламента независимият депутат Владимир Кузов, срещу който днес трябва да бъде заведено дело срещу педофилия, предаде репортер на Агенция "Фокус".


"Оставям съдът да си свърши работата и съм много доволен, че най-накрая сме на финалната права, на която ще се докаже истината", коментира Кузов. По думите му той има реални очаквания, а именно - че ще бъде оправдан.Той припомни, че след последните промени в Конституцията, бе първият депутат, който доброволно пожела да му бъде свален имунитета, за да могат нещата да се придвижат по-бързо.
"Трябва да се изчисти не само моето име, но и името на Народното събрание. Защото е абсурд да се мисли, че в парламента се подвизават ***ти, педофили, крадци и разбойници, и остава да се сложат само решетките. В парламента работят достойни хора", категоричен бе Кузов.
По повод обвиненията, че му е предлаган подкуп, Кузов уточни, че настина е имало един човек, който му е предложил подкуп, за да "гласува правителствено".
"Аз не го познавах този човек, той ме извика в кафето срещу Народното събрание и ми предложи куфарче с пари", обясни Владимир Кузов. Според него същият този човек е предлагал и на други народни представители пари, за да гласуват за правителството. "Това се случи по време на първото гласуване на кабинета", уточни независимият депутат.
Мария СТАЛЯНОВА
 


Сходни връзки

Владимир Кузов: Прокуратурата категорично няма доказателства за моята вина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди