изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:55 EEST
ХОБИСКЛУБ СТАРТИРА СВОЯ ПРОЕКТ ВЕДНАГА СЛЕД ВРЪЧВАНЕ НА ДОГОВОРА    
НовиниВчера кметът Детелина Николова официално връчи договорите на десетте неправителствени организации за финансиране на проекти за граждански инициативи в подкрепа на местната общност. Сред спечелилите финансиране от общината е и Хобисклуб.

 Председателят на клуба Иван Тодоров заяви за НДТ, че веднага след връчването на договора е събрал на заседание Управителния съвет на неправителствената организация и дал старт на проекта. "Проектът ни е "По стъпките на добруджанските митове и легенди" и е на стойност 1500 лв." - допълни още И. Тодоров.
Сред получилите договори за финансиране бе туристическо дружество "Батовска долина". Пред НДТ ръководителят на дружеството Красимир Ненов заяви, че те получават подкрепата на кметството за три мероприятия - участие в държавното първенство по коло-рали, комбинирани туристически щафети и други. Второто мероприятие е маркиране на туристически маршрут в зоните на отдих в Добрич и за обучение на млади туристи. За този проект ТД "Батовска долина" е получила 900 лв.
 


Сходни връзки

ХОБИСКЛУБ СТАРТИРА СВОЯ ПРОЕКТ ВЕДНАГА СЛЕД ВРЪЧВАНЕ НА ДОГОВОРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди