изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:08 EEST
РУСНАЦИТЕ ОТ "ЛЮБЭ" ВЗРИВИХА СТАДИОН "КАЛИАКРА" В КАВАРНА    
ОбществоИзпълненията на култовата руска група, която е и сред любимците на руския президент Путин, изслуша и Георги Първанов

Над 8000 души в сряда вечерта се наслаждаваха на изпълненията на живо на култовата руска група "Любэ". Специално да чуе изпълненията им остана и президентът Георги Първанов. Момчетата от "Любэ" пяха близо два часа, независимо от заболяването на вокалиста си Ростургаев. НДТ научи, че изпълнителят е тежко болен, но това не е попречило на поетия ангажимент за концерта в Каварна. Веднага след кацането си на летище Варна Ростургаев е влязъл в болницата за хемодиализа. На стадиона момчетата от групата бяха пристигнали с коли на руското консулство. Първата песен, която изпяха, бе едно от най-новите им парчета, за майка Русия, както я представи самият Ростургаев. От сцената момчетата от "Любэ" споделиха искрения си възторг от топлото посрещане и заявиха, че не са очаквали толкова много публика на своя концерт. Сред дошлите да чуят концерта имаше и много руски туристи, летуващи по Северното Черноморие.
Публиката бе подгрята от изпълненията на българската група "Грамофон", която изпя хитови съветски песни от 80-те и 90-те години, като "Комарово", "Чунга-чанга" и много други.
След концерта домакинът - кметът на Каварна Цонко Цонев, завел гостите си в ресторант "Българка" на брега на морето. Президентът Георги Първанов заедно с вокалиста Ростургаев похапнали плата калкан, палачинки и шопска салата. За НДТ Ц. Цонев сподели, че певецът бил особено впечатлен от шопската салата и палачинките със сладко от ягоди.
 


Сходни връзки

РУСНАЦИТЕ ОТ "ЛЮБЭ" ВЗРИВИХА СТАДИОН "КАЛИАКРА" В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди