изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:35 EET
С МНОЖЕСТВО КОНЦЕРТИ АЛБЕНА ОТПРАЗНУВА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН    
ТуризъмПървите туристи от Страната на изгряващото слънце посреща Перлата на българското Черноморие


Вчера Перлата на българското Черноморие Албена осъмна украсена с балони в синьо и жълто, научи НДТ. По повод 37-ия рожден ден на комплекса бяха организирани множество концерти. Гостите на курорта от 17 часа наблюдаваха на откритата сцена пред Културния център прекрасните изпълнения на чардаш на два унгарски състава за фолклор. По-късно от 19 часа със своите изяви зарадваха присъстващите музикантите от "Алигейтър бенд". Във всички ресторанти в комплекса в менюто за вечеря бе включена празнична торта, специално приготвена от майсторите-сладкари.
Колективът на "Албена" пък в 23 часа се наслади на изпълненията на музикантите и артистите, които изнесоха специален концерт във вариете-театър "Албена".
Зам.-директорът "Развитие" Даниела Чикова съобщи за НДТ, че следващата седмица Албена посреща и първите си гости от Страната на изгряващото слънце. "В края на август на почивка при нас идва японска група туристи, в чийто състав влиза и деканът на Токийския университет. За наша изненада, разбрахме, че дори знаел малко български" - разказа още Д. Чикова. Японците разбрали за Албена от интернет-страницата на дружеството, били чували хубави неща за страната ни и понеже много харесали виртуалното представяне на комплекса, го предпочели за място за своята почивка.
 


Сходни връзки

С МНОЖЕСТВО КОНЦЕРТИ АЛБЕНА ОТПРАЗНУВА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди