изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:23 EET
ФЕНОВЕ ПРЕСЛЕДВАХА ТРИ ДНИ ГЛЕН ХЮЗ ЗА АВТОГРАФИ    
ЛюбопитноВ продължение на три дни меломани от цялата страна преследваха за автографи Глен Хюз в района на Каварненското крайбрежие, където бившият вокалист на "Дийп Пърпъл" снима видеоклип. След концерта си на стадион "Калиакра" и честване на 55-годишнината си в ресторант "Българка", фронтменът остана да снима видеоклип към песен от последния си албум.

За място на лентата самият Глен Хюз избра нос Калиакра и резервата Болата. Мениджърът на музиканта Карл Суон огледа предварително местата и бе през цялото време на снимките до него. Режисьор на клипа е Андрей Слабаков. Екипът на Глен Хюз се придвижваше по вода с полски кораб за обучение на водолази. Музикалните маниаци проучваха предварително маршрута на корабчето и причакваха певеца за поредната доза автографи и фотографии с любимеца си. В последния ден на снимките Глен Хюз бе с черни джинси и черна копринена риза. Той даде специално интервю за филма, който Андрей Слабаков снима за Седмицата на морето в Каварна.
 


Сходни връзки

ФЕНОВЕ ПРЕСЛЕДВАХА ТРИ ДНИ ГЛЕН ХЮЗ ЗА АВТОГРАФИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди