изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:44 EET
ДОБРИЧЛИЙКАТА ЖЕНИ ЖЕЛЕВА СТАНА МИС “ФОКУС ФЕШЪН КЛЪБ” – ВАРНА    
Мис & Мистър11-членно квалифицирано жури отреди лентата и короната за “Мис Фокус фешън клъб” – Варна, на 15-годишната Жени Желева от Добрич. Тя е и тазгодишният носител на приза “Мис Добрич”.

Конкурсът, който се проведе в петък във Варна, е част от серията Черноморски конкурси, които модна агенция “Визаж” провежда ежегодно с помощта на “Форд Мото ПФОЕ”. Конкурсът във Варна е от последните, организирани през август от агенцията. В него офисът на “Визаж” в Добрич се е представил с три участнички – Жени Желева, Теодора Георгиева и Яница Димитрова, съобщи за НДТ Уляна Бержарова – регионален представител на “Визаж” за Добрич.

Конкурсът “Мис Фокус фешън клъб” се е провел в петък във “Фешън кафе” във Варна. В него са участвали общо 14 момичета от Варна, Добрич и други градове на страната. Те са се представили в три тура – в спортни облекла на “Форд Мото ПФОЕ”, в бански костюми на “Делфина” и в булчински рокли на булчински салон “Контеса”. Журито е обявило добричката красавица за най-добра в конкурса. Тя автоматично получава правото да участва и в изданието на “Мис Черно море”, което ще се проведе в началото на септември. Жени е получила парични и предметни награди, но развълнувана от успеха си, тя ги забравила и си тръгнала само с лентата и короната, научи НДТ.

Жени Желева е ученичка в Икономическата гимназия в Добрич. Работи с модна агенция “Визаж” от миналата година, когато е участвала в конкурса “Мис Черно море” и наградата й е била участие в конкурса “Визаж модел 2005” . На престижния конкурс, организиран от модната агенция, Жени е класирана в десятката. Сега тя достойно защитава красотата на Добрич в престижни конкурси. НДТ

СНИМКА ОТ КОНКУРСА В ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЙКАТА ЖЕНИ ЖЕЛЕВА СТАНА МИС “ФОКУС ФЕШЪН КЛЪБ” – ВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди