изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:32 EEST
ФУТБОЛЕН СЪДИЯ ЗАГРЯ ЗА МАЧ С ТУРНИРНА ПОБЕДА ПО ТЕНИС    
СпортДобричлията Пресиян Коев триумфира в турнира по тенис на корт в Албена, който е от веригата "Загорка Челъндж".

В спора за първото място той надделя с 9:6 гейма над варненеца Цветан Петков. Преди това на полуфиналите Пресиян отстрани Мирослав Недевски с 9:3, а Цветан елиминира Петър Радушев с 9:7.

За Пресиян Коев, който в момента успешно се справя с футболното съдийство, това е поредната турнирна победа в аматьорския тенис, след като напусна професионалния. В събота той загря с не леките мачове по тенис край морето, а на следващия ден се отправи към Оброчище, където в неделя бе главен съдия на футболната среща от Североизточната "В" футболна група между "Албена 97" и "Септември".

През септември на Коев му предстоят още няколко любителски турнира, които ще бъдат на кортовете на "Простор". Пред репортер на НДТ Пресиян заяви, че ще продължи да поддържа спортна форма с тениса и с бадминтона, но за него са по-важни футболните срещи, където иска да намери реализация.

Иначе на турнира на сингъл в Албена взеха участие 16 привърженици на аристократичния спорт, а на двойки се впуснаха 8 тандема. Победител на двойки стана Петър Радушев със своя партньор от Габрово. Двамата надиграха Цветан Петков и Емил Николов от Варна. НДТ

 


Сходни връзки

ФУТБОЛЕН СЪДИЯ ЗАГРЯ ЗА МАЧ С ТУРНИРНА ПОБЕДА ПО ТЕНИС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди