изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:07 EEST
ПРИКЛЮЧИ СВЪРЗВАНЕТО НА ВОПРОВОДА ПО "САН СТЕФАНО"    
НовиниВъв вторник е приключило свързването на новия водопровод, който се полагаше по ул. "Сан Стефано" с останалата част от водопроводната система, съобщиха от кметството.

Перфектната организация на изпълнителите на монтажните дейности по улица "Сан Стефано" - фирмите "Овергаз Инженеринг" и ВиК е спестила неудобството на гражданите на Добрич за 24 часово безводие, планирано и изискуемо по проект. В рамките на по-малко от 11 часа през целия ден - 29 август, е приключило свързването на  главния водопровод по улица "Сан Стефано" и са осъществени връзките с водопроводите по улиците "Кирил и Методий", "Независимост" и "Хан Аспарух". От кметството добавят, че това е най-мащабният общински инфраструктурен проект в сферата на ВиК дейностите за рехабилитация на водопровод, за който община Добрич инвестира над 300 хиляди лева. След приключване на останалите строителни работи по трасето на водопровода ще се пристъпи към цялостното преасфалтиране на улиците - "Васил Левски, "Сан Стефано", "Христо Смирненски" "Хан Крум" и "Цар Петър". 
Кметството се извинява на гражданите за създадените неудобства, свързани със спирането на водата във вторник. Прекъсването на водоподаването е било необходимо предвид изпълнението на един от най-важните инфраструктурни проекти за нашия град. Общинското ръководство ще продължи да изпълнява поетите ангажименти за подобряване на инфраструктурата на Добрич.
 


Сходни връзки

ПРИКЛЮЧИ СВЪРЗВАНЕТО НА ВОПРОВОДА ПО "САН СТЕФАНО" | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди