изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:38 EEST
КАРАТЕКИ СЕ СРЕЩАТ ЗА ТРЕТИ ПЪТ В КАВАРНА    
НовиниВ събота община Каварна ще е домакин на третото поред издание на фестивала на бойните изкуства, съобщават от пресслужбата на крайморското кметство. Организатори на проявата са кметството съвместно с Федерацията по бойни спортове на МВР и Централен полицейски карате клуб.

 Мотото на проявата тази година е "Морето и бойните изкуства - многообразие и сила".
Фестивалът ще се проведе под патронажа на кмета на град Каварна Цонко Цонев. Ще бъдат  представени красотата и многообразието от бойни техники, формиращи различни системи за  самозащита. Проявата ще събере голяма част от елита, практикуващи бойни изкуства у нас, като и някой чужди майстори.  Сред участниците ще има и призьори от национални и международни първенства по бойни спортове. Те ще  представят най - доброто от себе си  под музикален съпровод и светлинни  ефекти осигурени от Иво Дамянов. Водещ на фестивала ще бъде варненският журналист Румен Генов.
Гостите и жителите на Каварна ще могат да видят демонстрации по Карате шотокан, Карате годжо рю, Карате вадо рю, Карате киокошинкай, Джу джицу, Джудо, Айкидо, Сумо, Таекуондо, Ба гуа, Тай чи, Вале тудо, Кик бокс, Муай тай и Полицейска лична защита. Спектакълът ще се проведе на централния площад в морския град.
 


Сходни връзки

КАРАТЕКИ СЕ СРЕЩАТ ЗА ТРЕТИ ПЪТ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди