изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:48 EEST
"МЕДИКА" - АЛБЕНА, С ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО, РЕЛАКСА И КРАСОТАТА НА ВСЕКИ    
ТуризъмОт този сезон се предлага още една нова лечебна програма "Артро фит"

Ако въпреки отпуската все още не сте починали достатъчно и чувствате, че имате нужда от още малко релакс, то потърсете услугите на медицински и СПА център "Медика" - Албена. От там твърдят, че почивката е най-пълноценна, когато е съчетана с възможността да се освободим от ежедневния стрес и напрежение и да поглезим тялото, сетивата и душата си в приятна и релаксираща атмосфера. Класически масажи, ароматерапия, масажи с вулканични камъни, сауна, парна баня, вани с аромати, билки, алги, традиционна китайска медицина и още много други са програмите между, които може да се избира. Балнеолечебният център, разположен в хотелски комплекс "Добруджа", е вече с 20-годишна традиция в областта си и поддържа няколко основни направления в дейността - програми с лечебен ефект, SPA & WELLNESS, здравословен начин на живот, красота и хармония.
За по-суетните са програмите за красота - антицелулитни, отслабващи, стягащи, почистващи, хидратиращи, предпазващи кожата от стареене. Сред най-приятните и ефикасни са терапиите с шоколад, с екстракт от грозде, кафе, с екстракти от водорасли и други. Козметичните линии, с които работи центърът, са на световно известни  фирми.
Наред с програмите за красота и релакс са и чисто лечебните програми и процедури, които се предлагат на гостите на балнеологията. От този сезон най-новата програма е Артро фит. Тя е на пакетна цена, в която са включени настаняване, изхранване и лечебни процедури.
Програмата е предназначена за лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат - артрози, артрити, състояния след травми, спортни натоварвания. Ако имате някакви ставни проблеми, то за 10 дни ще можете да направите 35 процедури след консултации с водещи в областта специалисти. В програмата са включени още вана с морска или минерална вода, частичен масаж, електротерапия, частични кални или парафинови апликации и групова лечебна гимнастика. Срещу 815 лв. на човек за настаняване в двойна стая ще можете отново да почувствате радостта от свободното движение и да се заредите с енергия.
 На голям интерес вече трета година се радва и програма "Витал". Тя е фокусирана върху здравословния начин на живот и е сред най-добрите в страната за пълно възстановяване, тонизиране и отслабване. Основният й акцент е обучението по правилно здравословно хранене, нормализиране на теглото и раздвижване. Ако искате сами да моделирате своята фигура, като се включите във "Витал", можете да го направите само с предварителна заявка. Свободните дати са за 17.09., 4.10, 17.10 и 27.10. В рамките на 10 ще направите 90 процедури, както и ще се храните 4 пъти дневно здравословно. Пакетната цена е 850 лв. за човек в двойна стая.
 


Сходни връзки

"МЕДИКА" - АЛБЕНА, С ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО, РЕЛАКСА И КРАСОТАТА НА ВСЕКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди