изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:57 EEST
ОРГАНИЗИРАТ СЕМИНАР ЗА ПОЛЗИТЕ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ЗА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ПРИ ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС    
НовиниВ рамките на XIV международно специализирано изложение "Селското стопанство и всичко за него" и специализирана изложба за животни "АгроВет" участва и Информационния център на Европейския съюз.

"Членството ни в Европейския Съюз - ползи и предизвикателства за селското стопанство"; "Национална политика за развитие на селското стопанство в България", са темите на семинар, който ще се проведе днес от 15.30 в Конферентната зала на СК "Простор" в Добрич. И през петте дни на изложението щандът на Информационния център на ЕС ще предлага разнообразни материали за европейските програми, финансовата рамка за България в ЕС, FACT SHEETS - списък с най-полезните интернет-адреси, свързани със земеделието в България и ЕС и др.

За да поддържа обратна връзка с производителите, центърът е подготвил анкетна карта, която участниците ще имат възможност да попълнят на място. Целта на анкетата е да се установят конкретните потребности и интереси на клиентите, за да се подава адекватната и необходима информация. Щандът на Делегацията на Европейската Комисия се намира в зона "B" на СК "Простор" и е под номер 18.

 

 


Сходни връзки

ОРГАНИЗИРАТ СЕМИНАР ЗА ПОЛЗИТЕ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ЗА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ПРИ ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди