изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:11 EEST
САВИНА ВАСИЛЕВА РАЗПЛАКА "ЗЛАТНИЯТ ОРФЕЙ"    
ЛюбопитноДобричката вълшебница - 15-годишната Савина Василева, бе определена като събитието на тазгодишното издание на "Златният Орфей".

 Малката чаровница успя да просълзи публика и жури на фестивала с изпълненията си. Суперлативи за нейните възможности се чуха не само от журналистите, отразяващи "Златният орфей", но и от критиците. Савина се представя в конкурсната програма за млади изпълнители с песента на композитора Димитър Гетов по стихове на Дамян Дамянов - "Гротеска" и с "Помисли два пъти" на Селин Дийон. Всички, които познават Савина, са убедени, че тя и този път ще бъде първа и ще донесе в Добрич приза на "Златният Орфей".
АЛКОХОЛ УБИ БАЛЧИКЛИЯ
В събота 42-годишният Балчо Йорданов от Балчик се гътнал след "беседа" с чашката, научи НДТ. До вчера аутопсия още не му бе правена. Според запознати убиецът бил консумираният от Йорданов алкохол. Негови съграждани предполагали, че смъртта е причинена от високоградусово менте.
НДТ - 31 август 1996 г.
 


Сходни връзки

САВИНА ВАСИЛЕВА РАЗПЛАКА "ЗЛАТНИЯТ ОРФЕЙ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди