изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 16:34 EEST
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИЗПРАЩА В ЦИК ДВАМА ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА РИК    
Общество

За легитимна е призната при консултациите политическа партия "Атака", която в областта се представлява от Валентин Николов

 




До края на работния ден вчера представителите на парламентарните политически партии и коалиции са подписали протокола за съставяне на Районна избирателна комисия за провеждане на президентските избори на 22 октомври, съобщиха от пресслужбата на областната администрация. Предстои предложението на областния управител Динчер Хаджиев за състава на РИК да бъде изпратено днес в Централната избирателна комисия за назначаване на членовете на комисията. НДТ научи, че губернаторът ще изпрати предложение за 13-членна комисия, която има ръководство от председател, двама зам.-председатели и секретар. Припомняме, че при консултациите бе решено председателят да е от Коалиция за България, секретарят - от ДПС, а зам.-председателските места - за НДСВ и представител на опозиционните парламентарни партии - ОДС, ДСБ, Атака и БНС. Имало информация, че и от други избирателни райони са предложили в ръководството на районните избирателни комисии да има по двама зам.-председатели. 
По повод спора кой от явилите се пълномощници на "Атака" легитимно представлява Волен Сидеров, стана ясно, че пълномощно от зам.-председателя на партията Антон Сираков, който пък е упълномощен от Волен Сидеров, е представил Валентин Николов.
Представителят на Коалиция "Национално обединение "Атака" представи пълномощно, което не отговаряло на законовите изисквания. Затова протоколът от консултациите за съставяне на РИК е бил подписан от представителя на ПП "Атака", информират от областна управа. И добавят, че областният управител е подготвил предложение за поименния състав на РИК-Добрич въз основа на предложенията на партиите и коалициите.
 


Сходни връзки

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИЗПРАЩА В ЦИК ДВАМА ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА РИК | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИЗПРАЩА В ЦИК ДВАМА ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА РИК
Автор: Anonymous да 2006-09-01 @ 07:58 EEST
В този наш град само разни боклуци са подкрепяни.ДЕПУТАТИ И МУТРИ,ОБЛАСТНИ И БАРМАНИ-какви ли не гадости и пак са с вдигнати глави!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди