изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:39 EEST
РОМАНТИКА И СТИЛ    
ТуризъмЕдинственият в комплекса "Албена" пиано бар работи в "Ралица"

Ако искате да се потопите в романтика - седнали с любимия човек на високи столчета с чаша от любимото питие, а под стъклото на масата си да виждате как пръстите на пианиста бягат по бяло-черните клавиши и сътворяват музикална феерия. И всичко това в аристократична обстановка, създадена от изискано съчетание на ковано желязо, тъмно дърво, бяла кожа и японски щори. И ако не знаете къде да намерите всичко това, освен в сънищата си, можем да ви помогнем. Защото вече го видяхме - в пиано бара на най-скоро обновения комплекс в "Албена" - "Ралица". Там свири пианистът Веселин Вуйчев.
Комплексът е категория "четири звезди". Реновиран, той бе открит в средата на юли тази година. Има чисто нов ресторант с лоби бар. Секторът за хранене включва още ресторант "он инклузив"и пиано бар. Те са потопени в много зеленина, а за освежаването на гостите допринасят и многобройните басейни в комплекса - детски и голям басейн, както и закрито плувно съоръжение. Те се намират до четиризвездния хотел "Ралица супериор".  Интериорът на ресторантите е много изискан. Дори работещите от други заведения в комплекса признават, че е най-хубавият в момента в Албена, споделят работещите там. Големият аквариум е с две лица и също допринася за романтичната атмосфера на пиано бара.
Ресторант "он инклузив" има около 400 места с терасите, а Пиано барът - още около 100. Специално внимание е отделено за най-малките гости, тъй като от обслужваните около 500 клиенти, поне 180 са деца. За тях са предвидени игрални кътове. Всяка вечер в ресторанта се организира анимация, провеждат се вечери, посветени на различните нации - българска, италианска, латино-вечер. Те са съпроводени и с акцент върху съответната кухня с характерните за нея ястия.
Комплексен управител на "Ралица" е Дора Вълчанова. Кухнята е поверена на главния готвач Симеон Симеонов.Общо около 50 души работят в ресторантите.
Гостите са основно българи, немци, англичани, румънци. Вече има заявки и за настаняване на групи, които ще пристигнат в Албена през есента във връзка с конгресния туризъм, казаха още от комплекса.
 


Сходни връзки

РОМАНТИКА И СТИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди