изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:04 EEST
КМЕТСТВОТО ЩЕ ГЛОБЯВА ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ ПО ЦЕНТЪРА    
НовиниОт кметството напомнят на всички жители на Добрич, че е забранено движението на велосипедисти през пешеходната зона в централната градска част.


Изключение правят единствено деца  на възраст до 7 години. От общината добавят още, че нарушителите ще се наказват с глоба в размер от 50 до 200 лева, като забраната и санкциите са регламентирани в Наредбата за осигуряване на обществения ред, поддръжането и опазването на общинската собственост и околната среда. През последните месеци зачестиха сигналите и жалбите на граждани за нарушения на велосипедисти, довели до напрежение и проблемно придвижване през пешеходната зона в центъра на града.
    От общината апелират за спазване на забраната за движение на велосипедисти и съзнателно отношение към всички разпоредби, касаещи  спокойствието и сигурността на гражданите.
 


Сходни връзки

КМЕТСТВОТО ЩЕ ГЛОБЯВА ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ ПО ЦЕНТЪРА | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КМЕТСТВОТО ЩЕ ГЛОБЯВА ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ ПО ЦЕНТЪРА
Автор: Anonymous да 2006-09-04 @ 11:42 EEST

Това не е коментар - решението да се санкционират велосипедистите, преди да са направени алеи за тях - няма нужда от коментар!

КМЕТСТВОТО ЩЕ ГЛОБЯВА ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ ПО ЦЕНТЪРА
Автор: Anonymous да 2006-09-07 @ 16:06 EEST
Някой от Вас блъскан ли е от велосипед на жълтите пло4и та се възмущавате ? Аз съм. Резултата е скъсан панталон и охлузване. ЗА ГЛОБИТЕ СЪМ.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди