изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:33 EEST
КМЕТЪТ КАНИ НА СРЕЩА НЕМСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ В ГРАДА    
НовиниКметът на Добрич Детелина Николова кани на среща всички немски инвеститори в града, съобщиха от пресслужбата на кметството. Това е станало ясно по време на среща на Детелина Николова с представители на немското посолство.


Бернд Гантер - директор на икономическия отдел на немското посолство в София, Едуард Шварц - координатор на АВС проекта и д-р Митко Василев - главен управител на Германо-Българската индустриално-търговска камара са посетили града ни, за да се запознаят с икономическите ресурси на региона и да обсъдят проекти и инициативи от взаимен интерес. Детелина Николова е запознала гостите с икономическите предимства и потенциала на Добрич. В рамките на срещата кметът е представил немските инвестиции в града, които до настоящия момент възлизат на над 15 милиона евро. В края на срещата гостите  са посрещнали с голям интерес идеята на Д. Николова за среща на всички немски инвеститори в града за запознаване с техния опит и привличането на други потенциални инвеститори.
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ КАНИ НА СРЕЩА НЕМСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ В ГРАДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди