изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:38 EEST
ОТЛИЧИЕ "БЪЛГАРСКИ ЛЕКАР" ЗА Д-Р КАЛИНКОВА И ПРОФ. КАЛЧЕВ    
ЗдравеДвама медици от Добрич са носителите на отличията "Български лекар" през тази година. Те са директорът на "Многопрофилната болница за активно лечение-Добрич" д-р Жанина Калинкова и бившият директор на лечебното заведение, настоящ директор на медицински център "Медика" в Албена проф. Енчо Калчев. Те са им били връчени по време на проведена във Варна национална лекарска среща. Присъствали са здравният министър Радослав Гайдарски и проф. Дамянов - председател на Националния алианс "Живот за България".

Почетният знак "Български лекар" се присъжда от Националния алианс "Живот за България", Съюза на учените в България, Националното медицинско сдружение, Българската национална академия по медицина и вестник "Български лекар". Той се дава за висок професионализъм, морал и етика. Новината за удостояването на двамата добрички медици с тези отличия дойде по време на честванията на 140-годишнината на болницата. Това е отличие за поколенията, работили в добричката болница, смята д-р Калинкова.  
 


Сходни връзки

ОТЛИЧИЕ "БЪЛГАРСКИ ЛЕКАР" ЗА Д-Р КАЛИНКОВА И ПРОФ. КАЛЧЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди