изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:28 EEST
СУПЕР! ДИМИТЪР ПЕТРОВ ЩЕ ИГРАЕ ПОЛУФИНАЛ В БУКУРЕЩ    
СпортНевероятни мачове прави добричлията Димитър Петров от “Изида” на силния международен турнир по тенис на корт за юноши до 14-годишна възраст, който се провежда в румънската столица Букурещ.

Възпитаникът на Илия Атанасов се класира за полуфинала, след като на четвъртфиналите отстрани поставения под №1 в основната схема и 141-и в света в тази възрастова група Антон Корчевский от Украйна с 6:0, 6:3. Преди това Митко, който е 423 в международната ранглиста, стартира с победа с 6:4, 6:3 над представителя на домакините Андрей Кочиясу. На осминафиналите Петров накара и поставения под №8 в схемата на турнира Силвиу Мистреану от Румъния да си събере багажа след трисетов мач. Добричлията загуби първия сет с 5:7, но в следващите две части изцяло доминираше в играта на корта. Другите два сета завършиха при 6:1, 6:1 в полза на добруджанеца. На полуфинала днес Димитър Петров ще излезе срещу Теодор Марин от Румъния, който късно вчера победи с 2:1 сета Алберт Вагнер от Германия – 4 в основната схема. При юношите на турнира в Букурещ участва и Владислав Матеев, който в първия кръг отстъпи със 7:5, 6:3 на седмия в таблицата Кристиян Якоб от Румъния. Каварненецът Стефан Трифонов бе елиминиран на старта на основната схема от Теодор Анхел от Румъния с 6:2, 6:3.

При момичетата Макси Вичева от “Изида” претърпя поражение на 1/16-финалите от румънката Александра Флорея с 6:2, 6:2. Макси обаче е четвъртфиналистка в турнира на двойки при девойките до 14 години. Тя е в един тандем със Сузана Сава от Румъния. На осминафиналите двойката Вичева-Сава отстрани Вероника Смочин и Олга Тертеац от Молдова с 7:6, 3:6, 6:3. 

 


Сходни връзки

СУПЕР! ДИМИТЪР ПЕТРОВ ЩЕ ИГРАЕ ПОЛУФИНАЛ В БУКУРЕЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди