изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:39 EET
ШОУСПЕКТАКЪЛЪТ НА НЕШКА РОБЕВА "АРАМИИ" ГОСТУВА В КАВАРНА    
ОбществоТази вечер Мидения и рибен фест в морския град ще закрият с концерт Крис Тофийлд и неговият блус бенд

"Нешанъл арт" - момичетата и момчетата на Нешка Робева, гостуваха в Каварна в рамките на поредното издание на Медения и рибен фест със спектакъла "Арамии". Това е четвъртият спектакъл на известната българска треньорка по художествена гимнастика. Тя е сценарист, режисьор и хореограф и на това шоу, изградено на базата на българските народни вярвания, религиозни обичаи и предания.
Пред препълнения салон на народно читалище "Съгласие" в Каварна талантите на Нешка разказаха с езика на танца историята на двама воеводи - побратими - така, както е останала в историята на народната памет, но по начин присъщ на младостта и времето, в което живеят. Зрителите имаха удоволствието да слушат и наблюдават музика, песни и танци от сърцето на Балканите - на етносите, с които живеем заедно от векове, но чиято култура не познаваме.
Днес, в последния ден на Мидения и рибен фест, в Каварна  ще гостува бендът на Крис Тофийлд, а в художествена галерия "Христо Градечиев" участниците в пленера "Вятър - море" в Камен бряг ще открият изложба-дарение.
 


Сходни връзки

ШОУСПЕКТАКЪЛЪТ НА НЕШКА РОБЕВА "АРАМИИ" ГОСТУВА В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди