изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:55 EEST
ХОРОСКОП ЗА 24.01.2009    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 24.01.2009



ОВЕН - Имате сили да преодолеете нерешителността си, действайте. Работен проект ще се ускори благодарение на умението ви да внасяте конструктивни поправки.

ТЕЛЕЦ - Обстоятелствата ще се променят често и това ще ви принуждава да вземате решенията си днес в движение. Ще съпреживявате проблемите на околните.

БЛИЗНАЦИ - Търговски сделки ще занимават вниманието ви и ще увеличат финансите ви днес. Бъдете добронамерени към околните и ще срещате подобно отношение.

РАК - Емоционално сте по-малко устойчиви днес и е възможно да влезнете в нежелани конфликти. Пазете си, не е добре да хабите прекалено много енергията си за нищо.

ЛЪВ - Известни затруднения ще се появят днес в усилията ви да наложите идеите си. Възможно е да се изправите срещу не по-малко амбициозен човек от вас.

ДЕВА -  У вас бушуват емоции, които повишават недоволството ви и ви карат да се гневите. Преумората и стреса са причина за неконтролируемото ви поведение.

ВЕЗНИ - Някои от вас ще се чувстват отегчени и раздразнителни. Прояви на внимание ще ви дразнят и пречат. Не бива да сте изнервени. Вземете мерки и си починете.

СКОРПИОН - Ще срещате разбиране и подкрепа днес и с лекота ще осъществявате замисленото. Решени сте да доведете до край свое намерение и скоро ще го приключите.

СТРЕЛЕЦ -  Търсещите от вас ще получат интересуващи ги оферти. Бъдете внимателни към хора, доказали нелоялността си към вас. Денят ще е богат на нови впечатления.

КОЗИРОГ - Няма да ви липсва самочувствие и увереност в собствените сили. Ще се доверите и на съветите на човек, когото уважавате и с негова помощ ще постигнете желаното.

ВОДОЛЕЙ - Ще се срещнете с хора, чието мнение цените и ще обсъждате професионални теми. Добрите ви идеи ще се възприемат и ще работите заедно по тях.

РИБИ - И други хора ще се включат в начинанията ви и заедно ще ги доведете до края. Други ще предприемат кратко пътуване, свързано с работата ви или по лични причини.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24.01.2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди