изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:48 EEST
13 СЕПТЕМВРИ - 13 ГОДИНИ С ПО-ДОБРИЯ ВЕСТНИК    
НовиниНищо, че днес не е петък и нищо, че днес е 13 число от месеца. Като допълнение По-добрият вестник тази година става и на 13 години, но ние, работещите в "Нова добруджанска трибуна" не сме фаталисти и вярваме в магията на числото 13, че то ще ни донесе щастие - да бъдем още 13 пъти по 13 години с Вас, нашите читатели. Искрено вярваме, че нашите многобройни читатели все така ще ни обичат - в града, областта, и страната, но и в чужбина, където вестникът е също така четен и харесван благодарение на своето електронно издание.

Сигурни сме, че в нашата тийнейджърска възраст сме допускали и грешки, но се надяваме, че, вие нашите читатели, ще бъдете верния коректив и ще ни помагате, както и досега, да израснем. И, дай Боже, да стигнем заедно още много пъти по 13 години!
Ние сме доказали, че не ни липсват хъс и ентусиазъм. Нас не ни плашат проблемите, бариерите и недоброжелатели и не щадим сили и енергия, за да бъде По-добрият вестник всеки ден актуален, интересен, разнообразен и предпочитан.
Днес посрещаме празника си с достойнство и чувство на удовлетворение и искрено вярваме, че денят е празничен и за всички, които ни четат. Вдигаме наздравица за приятелите си и обещаваме, че и утре, и всеки ден ще бъдем с вас! Ние сме на всеки квадратен сантиметър и така до края на всеки брой на НДТ!
Екипът на НДТ
 


Сходни връзки

13 СЕПТЕМВРИ - 13 ГОДИНИ С ПО-ДОБРИЯ ВЕСТНИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.11 секунди