изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:04 EEST
ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА ЩЕ ОТКРИЕ ФИЗКУЛТУРЕН САЛОН В КАВАРНА    
СпортПредседателят на Държавната агенция за младежта и спорта /ДАМС/ Весела Лечева ще открие днес в Каварна обновения физкултурен салон на СОУ "Стефан Караджа". Това съобщиха от пресслужбата на морската община. Лечева ще постави началото и на турнир по стрелба. Визитата на Весела Лечева е по покана на кмета на общината Цонко Цонев.

Физкултурният салон на СОУ "Стефан Караджа" бе ремонтиран със средства от бюджета на община Каварна. 120 000 лева струва ремонта на спортното съоръжение на най-голямото учебно заведение в община Каварна, съобщи Десислава Якимова - началник отдел "Образование, младежки дейности и спорт" към община Каварна.
В салона спортуват над 800 ученици. Освен за часовете по физическо възпитание, базата се използва и за провеждане на тренировки на клубовете по бадминтон, волейбол, спортни танци и кик-бокс и бокс.  Във физкултурния салон се провеждат множество спортни мероприятия с общоградски, регионален и дори национален характер.
 


Сходни връзки

ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА ЩЕ ОТКРИЕ ФИЗКУЛТУРЕН САЛОН В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди