изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:01 EEST
АБОНАТИТЕ НА "ДОБРУДЖА КАБЕЛ" ЩЕ ГЛЕДАТ 24 ЧАСА ТРЕТИЯ СЕЗОН НА БИГ БРАДЪР    
НовиниКабелна телевизия "Добруджа кабел" доби правото да излъчи 24-часовия канал, чрез който зрителите денонощно ще могат да наблюдават третия сезон на Биг Брадър. Новината обяви управителят на медията Камен Станчев.

Така абонатите на тв компанията отново ще имат привилегията да проследят най-гледаното реалити шоу у нас, след като бяха едни от малкото в страната, които разполагаха с тв канала "Нова +" по време на втория сезон на Големия брат.     

Иначе, вчера - 14 септември - 16 съквартиранти влязоха в къщата на Биг Брадър. Те бяха ескортирани и охранявани от VIP Security. Престоят на 16-те обаче твърде скоро ще бъде прекратен. На 17 септември, неделя, в 20 часа, те ще напуснат къщата завинаги. И едва ден след това шоуто ще започне излъчване с други 16 съквартиранти.

Както по-рано бе обявено, за този сезон Биг Брадър разполага с повече резерви. 16 от тях ще бъдат преждевременно настанени в къщата и в продължение на 3 дни ще живеят точно така, както техните бъдещи оригинали – финалистите в кастинга за Big Brother 3. Всеки един от резервите, с които шоуто стартира вчера, знае, че има реален шанс да попадне в къщата по всяко време. Разбира се, престоят на 16-те резерви няма да бъде излъчван и зрителите няма да знаят кои първи са прекрачили прага на новия риалити дом, съобщиха от Нова телевизия.

През този сезон къщата на Биг Брадър ще се окаже твърде тясна за своите обитатели - с много повече помещения и непроменена квадратура. Ще има няколко бани.

Междувременно 16-те финалисти ще бъдат затворени през уикенда на тайно и недостъпно място. Те ще прекарат последните дни на свобода сами, без своите близки, без комуникация, в пълна изолация. Ще се срещат единствено с екипа на "СИА", изпълнителен продуцент на Big Brother 3. 16-те бъдещи съквартиранти, които ще живеят през следващите 3 месеца заедно, не подозират, че преди тях резерви ще тестват своите качества пред окото на продуцента.

На 18 септември в 20 часа и в ефира на Нова телевизия кавалерите на Big Brother 3 ще бъдат по-малко от своите дами, издадоха още от "СИА Адвертайзинг". НДТ

 

 


Сходни връзки

АБОНАТИТЕ НА "ДОБРУДЖА КАБЕЛ" ЩЕ ГЛЕДАТ 24 ЧАСА ТРЕТИЯ СЕЗОН НА БИГ БРАДЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди