изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:05 EEST
СЕМИНАРИ ЗА РОДИТЕЛИ ПРЕДЛАГА МЛАДЕЖКИЯТ ДОМ    
ОбществоВъзможност за младежки и семейни консултации предлага младежкият дом "Захари Стоянов" в Добрич. Предвидено е дори провеждането на цикъл от семинари за родители. Преди време  имаше Младежки информационно-консултативен център, създаден по национална програма, припомни директорката на младежкия дом Камелия Койчева.

Той предоставяше безплатна информация и консултации. В момента се провеждат безплатни консултации - индивидуално или групово, с психолог или друг специалист. Консултациите не са спирали дори през лятото, подчерта Камелия Койчева. Когато става дума за дете, обикновено се изисква разговор и с родител. Срещите се правят по предварителна заявка и в повечето случаи не са еднократни. В същото време Младежкият дом има идея за провеждането на семейни консултации, свързани с възпитанието и отглеждането на дете. Предвидено е дори организирането на цикъл от семинари за родители, засега обаче няма интерес към тази инициатива. Ръководител на консултациите е Мария Няголова.
 


Сходни връзки

СЕМИНАРИ ЗА РОДИТЕЛИ ПРЕДЛАГА МЛАДЕЖКИЯТ ДОМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди