изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:21 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниГОСТИ НА община град Добрич са 12 души от общинската администрация на Бобов дол, съобщи вчера кметът на Добрич Детелина Николова. Делегацията от Бобов дол е водена от кметицата Йорданка Каленичкова. По време на визитата си общинарите ще почерпят от опита на колегите си от местната администрация в Добрич.

ЗАПОЧВА проверка по училищата по повод утвърждаването на Образец 1 за числеността на учениците. Това съобщи на традиционната оперативка вчера зам.-кметът по хуманитарни дейности Ваня Балчева. До края на седмицата трябва да бъдат преброени всички деца в общинските училища и съответно внесени списъците в РИ на МОН.
ЗАТВОРИХА за движение ул. "Сан Стефано" по посока бул. "Трети март", информираха вчера от кметството. Причината за временната промяна в организацията на движение е преасфалтирането на улицата след извършените ремонти по подмяна на водопровода по улицата.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди