изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:50 EEST
Един убит и четирима ранени българи при престрелка в Италия (ОБЗОР)    
По светаМондрагоне. 18-годишен българин бе убит при престрелка в Италия, други четирима българи са ранени, съобщиха италианските медии. Името на убития младеж е Стоян Стефанов Александров, съобщиха от Министерство на външните работи. Момчето е починало на път за болницата.

Според италианския вестник "Ла Република" инцидентът е станал в къща в предградие на град Мондрагоне в италианската провинция Казерта.
Италианските карабинери са се свързали с българското посолство Рим по случая с престрелката в селището Мондрагоне. Посолството на България не разполага с подробности дали замесените в престрелката са пребивавали легално на територията на Италия.
От четиримата ранени един се намира в болница в тежко състояние, докато другите трима, след като са получили медицинска помощ, са били изписани.
Според информация на италианските власти един от ранените е с инициали С. А., той е на 39 години и вероятно бил бащата на починалия младеж.
Според очевидци от мястото на престрелката, става въпрос за двама въоръжени мъже, които са влезли в къщата където са се намирали петимата българи и след разговор са открили огън. Една от споменаваните до момента версии е грабеж.
По информация на БНР пък, двамата нападатели започнали да стрелят, след като българите отказали да им дадат пари. Възможно било да става дума за уговаряне на брак. В полусрутената постройка са живеели само българи, които се занимавали със селско стопанство.
Разследването на случая продължава.  http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Един убит и четирима ранени българи при престрелка в Италия (ОБЗОР) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди