изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:53 EEST
ОКОЛО 500 ИЗПЪЛНИТЕЛИ ИДВАТ ЗА "ЗЛАТЕН ПОМПОН"    
КултураОколо 500 изпълнители ще участват в тазгодишното издание на националния фестивал на мажоретния танц с международно участие "Златен помпон", който ще се проведе от 23 до 25  септември в Добрич и курортния комплекс "Албена".

Участието си във фестивала са потвърдили 18 състава от България, чака се потвърждение от изпълнители от Полша, съобщиха за НДТ от Центъра за работа с деца.
Организатори са Министерството на образованието и науката, Националният дворец на децата, Регионалният инспекторат по образование, община Добрич, Центърът за работа с деца.
Критерии за оценка на изпълнителите са хореография, изпълнителско майсторство, костюми, артистичност.  Ще бъдат раздадени дипломи и материални награди за І, ІІ и ІІІ място във всяка категория и възрастова група. Съставите ще се състезават за приз "Златен помпон" - статуетка - по една за възрастова група. Всички групи ще получат грамота за участие. За пръв път тази година, освен парадни и спортни мажоретки, се въвежда и трета категория - мажоретно шоу.
 


Сходни връзки

ОКОЛО 500 ИЗПЪЛНИТЕЛИ ИДВАТ ЗА "ЗЛАТЕН ПОМПОН" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди