изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:28 EEST
Общинският съвет в Добрич забрани музикално озвучаване на открити пространства при сватбени тържества    
ОбществоДобрич. Общинските съветници на Добрич гласуваха единодушно промени в Наредбата за осигуряване на обществения ред, поддържане и опазване на общинската собственост и на околната среда, предаде радио “Фокус” - Варна.


Местните избраници приеха забрана за използването на музикални инструменти и озвучителни апаратури на улици и междублокови пространства по време на сватби и други семейни тържества. Забранява се също използването на автомобилна звукова сигнализация. Секретарят на общината Румен Русев коментира, че администрацията е засипана от жалби на недоволни граждани заради шума при тържества.
Йорданка КАЛЧЕВА
 


Сходни връзки

Общинският съвет в Добрич забрани музикално озвучаване на открити пространства при сватбени тържества | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Общинският съвет в Добрич забрани музикално озвучаване на открити пространства при сватбени тържества
Автор: Anonymous да 2006-09-19 @ 21:08 EEST
Naj-lesno e da zabrani6 ne6to, koeto taka ili ina4e 6te se naru6awa. Gospoda Ob6tinari, sprete po njakakaw na4in uni6tojawaneto i izkorenjawaneto na futbola w Dobri4. W momenta nas dobrudjanci ni ograbwat i ni se prismiwat njakakwi  "bisnesmeni", koito naj-malko se interesuwat ot futbol, a samo ot parite ni. Dnes zamina porednijat i naj-dobar futbolist FILIP FLOROW. Towa we4e mina wsjakakwi granici - zaminawat klasnite i sarcati, a idwat samo njakakwi mijaturki i samnitelni /kato Kralew/. Ot 6kolata na kluba po4ti ne ostanaha deca, nali uj tja be6e nomer edno. Wsi4ko e laja i izmama -  jalko za detskite me4ti i me4tite na tehnite roditeli, jalko za jelanieto na juno6ite da igrajat za swoja klub, jalko za izgonenite profesionalni futbolisti, jalko za fenowete, jalko za Dobri4!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди