изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:36 EEST
ТОК УБИ 33-ГОДИШЕН ДОБРИЧЛИЯ    
Общество33-годишен мъж от Добрич е починал след удар от ток. Тялото на Димчо Господинов Жечев е намерено вчера сутринта на черен път в местността "Алмалиите" край Добрич.

 От областна дирекция "Полиция" съобщиха, че сигнал за намерен труп е получен около 8.15 часа в Първо РПУ. Запознати разказаха, че предния ден младият мъж отишъл да бере орехи в района. Вероятно по невнимание Димчо настъпил скъсан електрически проводник. От извършения първоначален оглед се предполага, че  най-вероятно е починал от токов удар, допълват от ОДП. Трупът е откаран в "Съдебна медицина" на добричката болница за аутопсия. Работата на полицията по изясняването на обстоятелствата, довели до трагичния инцидент, продължава. Образувано е досъдебно производство.
НДТ научи още, че от варненското електроразпределително дружество "Е.он" е разпоредена проверка по случая. От дружеството информираха, че в района, където е извършена проверката, е установено, че има скъсан фазов проводник ниско напрежение, като се казва, че вероятната причина за смъртта е точно съприкосновение с електрически ток. От електроразпределителното дружество твърдят още, че мрежата във вилната зона на града не е собственост на дружеството и добавят, че през нощта, предшествала инцидента, не е постъпвал сигнал за повредено съоръжение в района. От кметството също отрекоха да са собственици на мрежата. Секретарят на общината Румен Русев заяви, че единствените съоръжения, собственост на общината, са трафопостове в града.
Димчо Господинов е женен, синът му е четвъртокласник. Мъжът работел на строеж, намиращ се в близост до дома му. НДТ

 


Сходни връзки

ТОК УБИ 33-ГОДИШЕН ДОБРИЧЛИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди