изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:19 EEST
БОРИС ГЕОРГИЕВ-МОКАТА - ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН    
ЛюбопитноВ годината, когато боксът защити бляскаво олимпийската слава на България, първият олимпийски боксьор на България - също боксьор, Борис Георгиев-Моката, ще бъде удостоен със званието Почетен гражданин на Добрич - на тържествена сесия на 24 септември.

 Специално за НДТ Борис Георгиев даде интервю по телефона. Не дочака да му зададем първия въпрос, а започна така: "Щастлив съм, че моят роден край не ме е забравил и че добричлии оценяват приноса ми както за добруджанския, така и за националния ни спорт."

ВОДАТА В ДОБРУДЖА - 95 ЛЕВА?
С 14 на сто поскъпва токът от първи октомври. Това обяви Министерството на енергетиката в края на миналата седмица... С това окончателно родните ни избраници обричат обикновените данъкоплатци на студ и тъмнина през зимата... За добруджанци новата цена на тока означава и нова цена на водата. До петък управителят на ВиК в Добрич още не коментираше новите цени на питейната течност от октомври.
НДТ - 21 септември 1996 г.

 


Сходни връзки

БОРИС ГЕОРГИЕВ-МОКАТА - ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди