изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:02 EEST
ПОДНОВИХА ДЕЛО СРЕЩУ ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ    
ОбществоДобрички окръжен съд поднови делото срещу собственика на публичен дом в Добрич Панайот Кехайов. По този повод съдебната палата в града бе със засилена охрана в четвъртък, когато обвиняемият бе доведен в съда с белезници от затвора в Белене и под строга полицейска охрана. Самото дело бе закрито, като единствено в залата бяха допускани привиканите да бъдат разпитани като свидетели. В хода на процеса в залата, където заседаваше съдът, бе внесен голям кашон и в коридорите се разнесе предположение, че това са може би прословутите тетрадки, водени от Кехайов, в които е записвано кой, кога е ползвал платени сексуслуги, в които има и имена на видни добричлии, заради които, най-вероятно, е засекретено делото.
Кехайов бе арестуван в началото на декември миналата година.

По време на рутинна проверка в общежитие, стопанисвано от бизнесмена, полицаи се натъкнаха тогава на публичен дом, пълен с момичета, сред които и две непълнолетни. Първото заседание на делото срещу добричкия бизнесмен бе на 7 юли тази година. Тогава то бе върнато в прокуратурата заради процесуално основание. Констатирано бе противоречие между съставения обвинителен акт и начина на повдигане на обвиненията. Заради съставянето на нов обвинителен акт заседанията на съда бяха подновени вчера.
В хода на разследването стана ясно, че публичният дом функционира от 2001 година. За този период през него са преминали над 100 проститутки от страната и няколко гастрольорки от Украйна и Полша. Публичният дом бил седалище и на международни сексуслуги. Много често край общежитията паркирали за по цяла нощ ТИР-ове с чужда регистрация, предимно турска. Дневният оборот на проститутките бил над 1000 лева. 30 лева плащал клиентът за половин час секс, два пъти повече - за час удоволствия. Отделно се плащал и наем за легло. 10 лева струвала стая с обикновено единично легло, 15 лв. - стая с легло и телевизор и 20 лева - стая със спалня. Кехайов печелел от парите за наема, другото си прибирали момичетата. Всички сексуслуги са документирани в десетина тетрадки, в които са вписани имената, датата и часа на посещение на всички клиенти. Дневниците предизвикаха масов стрес в Добрич след арестуването на Кехайов, тъй като се разчу, че клиенти на бардака били и видни добричлии - шефове на фирми, шефове в държавни институции и т.н..
 


Сходни връзки

ПОДНОВИХА ДЕЛО СРЕЩУ ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди