изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:04 EEST
МЛАД МЪЖ ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА    
Ред и сигурностУправляваният от него опел се ударил в крайпътно дърво. Загиналият шофьор не е бил правоспособен

23-годишен мъж от тервелското село Поп Груево е загинал при тежка катастрофа, съобщиха от областната дирекция "Полиция". Произшествието е станало в неделя около 14 ч. в района на тервелското село Мали извор. Мъжът управлявал лек автомобил "Опел". Внезапно колата напуснала платното за движение и се ударила в крайпътно дърво. Водачът е починал. Мъжът не е притежавал свидетелство за управление на МПС. Причините за катастрофата се изясняват в условията на досъдебно производство, казаха още от полицията.
Загиналият млад мъж се казва Мехмед, научи НДТ от хора от село Поп Груево. Работел в италианския шивашки цех в Тервел. Бил семеен, с малко дете, казаха още хората.
На същата дата, половин час по-късно, в село Мали извор лек автомобил "ВАЗ 2101" е ударил 60-годишен жител на селото, съобщиха още от ОД "Полиция". Колата била управлявана от 26-годишен водач от село Коларци /община Тервел/. Удареният мъж е получил фрактура на десния крак и е настанен за лечение в добричката болница. Причините за катастрофата се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство.
 


Сходни връзки

МЛАД МЪЖ ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди