изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:51 EEST
30 МЕСЕЦА ЗАТВОР ЗА ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ    
Ред и сигурност

Скандалният бизнесмен и жена му - Нина, разиграха театър в Съдебната палата

На две години и половина затвор при общ режим бе осъден скандалният бизнесмен в Добрич Панайот Кехайов. Вчера Районният съд го призна за виновен в това, че е нанесъл средни телесни повреди на двама младежи.



НДТ припомня, че на 21 януари 2003 година двете момчета посетиха свой познат в общежитието, стопанисвано от Кехайов. Там започнал скандал с други лица, които се оплакали на собственика. Той решил да раздава правосъдие. Пред входа на общежитието налагал с бейзболна бухалка едното от момчетата, включително и по главата. От ударите то получило разкъсвания на лявата тъпанчева мембрана, което довело до намаляване на слуха на лявото му ухо. След това Кехайов се качил на последния етаж на сградата. Отишъл пред вратата на стаята, където било второто момче, но тя била заключена. Разбил я с крак. С бухалката налагал и него. От ударите му била пукната лявата лакетна кост.

Кехайов може да обжалва присъдата пред Окръжния съд в Добрич в 14-дневен срок.

В момента срещу Панайот Кехайов върви и едно от най-скандалните дела в Добрич за разкрит публичен дом, управляван от него. По време на едно от заседанията подсъдимият разиграл театър, симулирайки припадък, разбра НДТ. Разпитите на проститутките и свидетелите започнаха в края на миналата седмица при закрити врата и засилена полицейска охрана. Докато съдът разпитвал ключов свидетел по делото, съпругата на Кехайов - Нина, позвънила от мобилния си телефон в "Спешна помощ" и извикала лекари заради изведнъж влошеното състояние на подсъдимия. Медиците обаче установили, че нищо му нямало. Делото ще продължи през октомври, когато щели да бъдат разпитани още свидетели.

Панайот Кехайов бе арестуван в началото на декември миналата година. Във вчерашния брой НДТ публикува подробности около този арест. НДТ

 


Сходни връзки

30 МЕСЕЦА ЗАТВОР ЗА ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди