изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:37 EEST
ГЕОРГИ ПИРИНСКИ СЕ СРЕЩНА С БИЗНЕСА    
НовиниПредседателят на Народното събрание Георги Пирински, който бе гост на Добрич по повод 25 септември, вчера се срещна и с бизнеса на града. Пред събралото се множество в зала "Европа" на областна управа Г. Пирински декларира, че страната ни ще бъде приета за член на Евросъюза на 1 януари 2007 г.


 Във встъпителното си слово той отбеляза, че е престъпно с години дела да се мотаят и има още много неща, които трябва да се свършат, предвид приемането ни в Европейския съюз. Според него трябва да се работи в посока на подобряване на правосъдната ни система, борба с организираната престъпност. "След представянето на доклада утре /б.а. - днес/ ще има съпътстващи мерки, в които участие ще вземат и българи и ние не бива да се плашим толкова" - добави още Г. Пирински. Председателят на НС изтъкна още, че за последната година и половина е увеличен дефицитът по текущата сметка на страната от 11 на 14 %, което било резултат на увеличения внос. Той добави още, че Народното събрание ще поиска в рамките на бюджет'2007 да има самостоятелен бюджет като институция, тъй като не е част от изпълнителната власт. Във встъпителното си слово той отбеляза, че е престъпно с години дела да се мотаят и има още много неща, които трябва да се свършат, предвид приемането ни в Европейския съюз. Според него трябва да се работи в посока на подобряване на правосъдната ни система, борба с организираната престъпност. "След представянето на доклада утре /б.а. - днес/ ще има съпътстващи мерки, в които участие ще вземат и българи и ние не бива да се плашим толкова" - добави още Г. Пирински. Председателят на НС изтъкна още, че за последната година и половина е увеличен дефицитът по текущата сметка на страната от 11 на 14 %, което било резултат на увеличения внос. Той добави още, че Народното събрание ще поиска в рамките на бюджет'2007 да има самостоятелен бюджет като институция, тъй като не е част от изпълнителната власт.
 


Сходни връзки

ГЕОРГИ ПИРИНСКИ СЕ СРЕЩНА С БИЗНЕСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди