изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:11 EEST
ПЪРВА ТУРНИРНА ПОБЕДА ЗА ЛЮБОМИР ВЛАДОВ    
Спорт

На кортовете в Спортен комплекс "Простор" вчера приключи финалната среща от поредния турнир за мъже, който е от веригата на тенис-клуб "Добрич".



В края на миналата седмица се изигра последния полуфинал, в който Милен Павлов поведе с 3:0 гейма, но неговият съперник Светломир Станев, който е лидер в градската ранглиста, успя да доведе мача до тайбрек. Решителната част Милен спечели със 7:4 точки и така доби право да играе на финала. Там го срещна Любомир Владов, а развоят на мача премина по същия сценарий. Този път догонващия в резултата бе Павлов, който отстъпваше с 2:5 гейма. И тук се стигна до тайбрек, в който Любомир Владов поведе с 4:1 точки. Точно в този момент срещата бе прекратена, заради обилен дъжд, който през отминалия уикенд отмени 3 турнира - сингъл за мъже, мъже - двойки и за смесени двойки.

Вчера спорът за турнирната победа продължи, като Любомир Владов спечели със 7:5 точки и по този начин за първи път ликува на кортовете на "Простор" след няколко загубени финала. 

От организаторите на веригата турнири "Добрич 2006" разбрахме, че през следващите две седмици ще се състоят последните за тази година турнири. Тази събота е миксът, а в неделя е последното издание при жените. На 7 октомври и сингъла за мъже, а на следващия ден е турнирът на двойки при мъжете.   НДТ   

 


Сходни връзки

ПЪРВА ТУРНИРНА ПОБЕДА ЗА ЛЮБОМИР ВЛАДОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди