изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:51 EEST
СФОРМИРАХА РЕГИОНАЛНА ВОЛЕЙБОЛНА ЛИГА    
СпортНа среща на представителите на волейболни клубове, състояла се на 22 т.м. в Добрич, се сформира Регионална волейболна група на Североизточна България – области Добрич, Варна, Силистра и Шумен.

Стигна се и до решението през състезателен сезон 2006/2007 година да се проведе първият регионален волейболен шампионат за мъже - аматьори, в който ще вземат участие седем отбора – “Енерджи” и “Черно море (ветерани)” от Варна, “Елит” - Силистра, “Нови пазар”, “Спортист 99” - Генерал Тошево, “Калиакра” Каварна, и “Добротица” - Добрич. Това са волейболни клубове, които не могат да се включат за участие в елитните републикански групи към БФВ.

Високите финансови изисквания на федерацията към волейболните отбори са основната причина клубовете от Североизточна България да сформират своя отделна група, шампионатът на която ще се ръководи от “Аматьорска волейболна лига”. Лигата има опит в организирането на подобни състезания, тъй като вече седем години поред провеждаше открит регионален волейболен шампионат на област Добрич. Отделно от това, Лигата от три години е и организатор на вериги от турнири по плажен волейбол за аматьори “3х3”, които се провеждаха в КК ”Албена”.

Първият регионален волейболен шампионат на Североизточна България за мъже – аматьори, ще премине в два полусезона (есенен и пролетен), през които отборите ще се срещнат два пъти “всеки срещу всеки”. Срещите от първия кръг се предвижда да се проведат на 21 октомври 2006 година в Добрич. НДТ

 

 


Сходни връзки

СФОРМИРАХА РЕГИОНАЛНА ВОЛЕЙБОЛНА ЛИГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди