изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:23 EEST
Срамни секс архиви разкриха истината за палавите британци    
По светаНаказанието за сексуални престъпления във Великобритания през 17 век е било обществено порицание, а през 30-те години на миналия век британците са се престрували на пияни, за да отърват ареста, когато ги хващали да правят секс на плажа.

Историческите архиви за отношението към секса на Острова ще бъдат достъпни за всички тази седмица, съобщи агенция Ройтерс. Документите разкриват нация, богата на сексуален опит и ентусиазъм.

Документите, които ще станат обществено достояние, благодарение на Центъра за архивни науки към Университета в Ливърпул, включват първото секс проучване, правено в страната преди 57 години, което обаче се оказало твърде шокиращо за онова време.

Според изследването много британски мъже са имали хомосексуални връзки, други са били твърде чести посетители на проститутки, а британските съпруги се оказва, че упорито са търсели секс извън брачното гнездо.

Архивите показват подробности за публичния характер на сексуалните връзки през 30-те години на 20 век, специално на известния Блекпул Бийч, както и в кината и залите за танци.

Друг факт е, че удивително много британци са загърбили предпазните мерки в секса по време на Втората световна война.

Документът разкрива още информация за мъж, осъден за сексуално престъпление в северните части на Англия през 1630 година. Престъпникът бил наказан, като бил изкаран на показ по улиците и унижаван пред съгражданите му

http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Срамни секс архиви разкриха истината за палавите британци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди