изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:59 EEST
Терористка пристига за концерт в София    
НовиниСензационната руска група НАТО, най-накрая ще изнесе така мечтания концерт в България, заедно с още 7 световни звезди.

От няколко месеца мистериозната изпълнителка има желание да пее у нас и това е вече факт, благодарение на радио и телевизия Сити, които поканиха нея и групата й за безплатен концерт на площад „Батенберг“ на 15 октомври.

Изричното желание на руснаците било да пътуват с бизнес класа от Москва, както и никакви сандвичи, вафли и бързо приготвени храни на трапезата зад сцената.

Останалите световни звезди, които ще пеят безплатно за българските фенове са румънците Akcent, Danzel – един от 12-те финалисти на белгийската версия на Pop Idol, шведката September, Sylver, Velvet, горещата холандка Elize и дамската банда Clea.

Всички те ще изпълнят по две парчета, а именно последната им песен, както и най-големият си хит до момента. По този начин от сцената ще прозвучат горещи парчета като: “Kylie”, “Pump it up”, “Satellites”, “Lay all your love on me”, “Mi Amore”, “I'm no latino” и “We don't have to take our clothes off”.
От медията обявиха, че звездата с най-висок хонорар е Elize, а с най-нисък румънците Акчент.

От българска страна наред с другите изпълнители ще се изявят с по една песен Лилана, Лили Йончева и Мастило, а Ъпсурт ще изпълнят две.

В 15:00 часа на деня преди концерта 15 октомври, движението по жълтите павета ще бъде спряно, а шефът на Радио и Телевизия Сити Камен Спасов съобщи, че очаква повече хора от миналия концерт на медията през февруари.

Тогава според данни на г-н Спасов са присъствали около 25 хиляди души. Именно поради тази причина този път звука е увеличен от 80 на 120 kW, а по средата на тълпата ще бъдат поставени високоговорители, за да може и хората по-отзад да чуват звука. http://www.dnes.bg
 


Сходни връзки

Терористка пристига за концерт в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди