изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:29 EEST
Намушкаха десет пъти бившия шеф на бургаското пристанище    
Ред и сигурност
Извършителите са го наръгали умишлено в задните части - което се наказва като "хулиганство", а не като "опит за предумишлено убийство"


Няма опасност за живота на бившия изпълнителен директор на Пристанище Бургас Манол Манолов, който беше пребит и намушкан 10 пъти с нож.

64-годишният мъж е бил нападнат пред "Океански риболов" в града. Той паркирал личния си автомобил пред сградата на бившето предприятие, когато трима мъже с вдигнати качулки се насочили към него.

Капитан Манол Манолов бил повален на земята и бит с бейзболни бухалки. След това нападателите го намушкали десетина пъти с нож в задните части и според очевидци, избягали в неизвестна посока с неустановена до момента марка и модел кола.

Нападението е типично за последната вълна подобни престъпления. Извършителите пробождат задните части на жертвата, което се наказва като "хулиганство", а не като "опит за предумишлено убийство".

Кап. Манолов е настанен в бургаската болница в тежко състояние, но няма опасност за живота му. Той беше изпълнителен директор на пристанището от ноември м.г. до 30 юни т.г.

 
 


Сходни връзки

Намушкаха десет пъти бившия шеф на бургаското пристанище | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди