изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:33 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие  на територията, обслужвана от ОД "Полиция"- гр. Добрич, са регистрирани  5  престъпления и произшествия.

     
  1.На 26.09.2006 година и в ранните часове на 27.09.2006 година в гр.Добрич, след проведени активни оперативно издирвателни мероприятия от служители от сектор "Криминална полиция" при Първо РПУ - Добрич, са установени и задържани 3 лица от същия град, съответно 13 годишно малолетно момче и двама мъже на 44 и 43 години.
  Първите две лица /13г. и 44г. / са били обявени за общодържавно издирване. Малолетното момче е напуснало дома си в гр. Добрич, през втората половина на м. септември 2006 година и от тогава е  било в неизвестност. След издирването му от служителите на полицията е установено, че се е намирал в жилището на свой връстник от гр. Добрич. Спрямо маловръстния няма извършено престъпление. Предаден е на родител. Задържаното пълнолетно лице /44г./ е било обявено за общодържавно издирване през м. август 2006 година, във връзка с образувано срещу него досъдебно производство. До момента на задържането 44 годишният мъж, който е и криминално проявен, се укривал в гр. Добрич и на територията на областта. Многократно е променял местонахождението си. След задържането е предаден е на полицейски дознател. Третото задържано от служителите на полицията лице е затворник, който е бил пуснат в отпуск от затвора до 25.09.2006 година, но не се е прибрал в установения срок. Предстои  привеждането му до съответния затвор.
    
  2. На 26.09.2006 година, в РПУ - Балчик е получено съобщение, за това, че през нощта на 25/26.09.2006 година в гр. Балчик, неизвестно лице противозаконно е отнело микробус марка " Форд Транзит" с рег.№ ВТ 4694 АМ /син на цвят/. Автомобилът е бил паркиран пред почивна станция в района на "Овчаровски плаж" гр. Балчик.
  Автомобилът се издирва от служители на РПУ - Балчик.Образувано е досъдебно производство.
  Областна дирекция "Полиция" - Добрич, се обръща към гражданите, които имат информация за издирваното МПС да се обадят в най - близкото РПУ или на дежурния служител в ОД"Полиция". 
 
     На територията обслужвана от ОД "Полиция" - гр. Добрич  са регистрирани 2  пътно - транспортни произшествия с материални щети по автомобилите.
  
   
   Поделенията ОД "ПБЗН"- гр. Добрич  са  участвали в гасенето на 2  пожар.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди