изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:34 EEST
Волен Сидеров: Ключът към смяната на правителството е нов президент    
ПолитикаЧервен бряг. Тръгваме към президентските избори с идеята да се бием и да победим, но какъвто и да е резултатът, каквото и да стане, ние ще продължим напред, за да си върнем България. Това заяви кандидатът за президент на “Атака” Волен Сидеров по време на среща с обществеността в Червен бряг,

предаде репортер на Агенция “Фокус”. “Ще си върнем България като изметем тази клика, която ни управлява – ДПС”, допълни Сидеров. По думите му днес ДПС ни управляват, защото Георги Първанов е сключил сделка с Ахмед Доган, за да събере неговите гласове. “А за какво му е на Доган да бъде във властта? Много е просто – за да може да държи земеделието и бедствията и авариите, където са паричките, които могат да се крадат. И тази далавера им даде Георги Първанов”, категоричен бе Сидеров.
Кандидатът за президент на “Атака” обърна внимание и на още един момент, важен за българското общество – членството ни в ЕС. По думите на Сидеров от 1 януари 2007 година България я чака много тежък период. “Очаква ни година, свързана с икономически шок и неподготвеността на българските граждани, защото те ще бъдат ударени с нови цени, ще има и много фирми, които няма да изпълняват европейските стандарти и ще фалират, обясни Сидеров. По думите му пътят към промяната на всичко това е смяна на правителството, а ключът за смяна на правителството бил нов президент”, каза още Сидеров.
Мария СТАЛЯНОВА

Волен Сидеров: Затвор за досегашните президенти и премиери на България
27 септември 2006 | 17:21 | Агенция "Фокус"
Червен бряг. Тук сме, за да ви кажем, че българският народ се събужда. Обиколихме много градове и села в България и виждаме, че това е така и че хората искат смяна на тази клика, която ни управлява и ние сме тези, които ще го направим. Това заяви кандидатът за президент на “Атака” Волен Сидеров по време на среща с обществеността в Червен бряг, предаде репортер на Агенция “Фокус”. “Ние следваме идеята да изградим една суверенна България, но в момента ние сме втора ръка в собствената си държава”, заяви Сидеров. По думите му сега политиците се хвалели с това какъв огромен успех са постигнали, “след като ни поканих с половин уста в ЕС”. “Но какъв е този голям успех – неработещите заводи и безработните хора ли?”, запита Сидеров присъстващите. Той бе категоричен, че трябва да има съд и затвор за досегашните президенти и премиери, които “натъпкваха България в блатото на мизерията”. “По тази причина като стана президент ще обявя обществена поръчка за нови затвори. Защото сегашните няма да поберат всички мафиоти, които ограбваха България”, посочи Волен Сидеров.
Мария СТАЛЯНОВА

 


Сходни връзки

Волен Сидеров: Ключът към смяната на правителството е нов президент | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди