изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:23 EEST
ПЪТУВАЩА ИЗЛОЖБА СРЕЩУ ТРАФИКА НА ХОРА ГОСТУВА В ДОБРИЧ    
ОбществоПътуваща визуална изложба "Трафик на хора - девет авторски позиции" ще бъде открита в Художествената галерия в Добрич днес от 11. 30 часа.

Тя е част от Националната кампания за превенция на трафика на хора, която се реализира от КЕЪР България. В Добрич проявите са под патронажа на кмета Детелина Николова. Организаторите канят добричлии и на музикално-информационно събитие, което ще се състои в младежки дом "Захари Стоянов". В него ще участват възпитаници на студио за поп-рок певци „Сарандев" с вокален педагог Божана Байчева, професионален фолклорен ансамбъл „Добруджа" и Крум. Концертът ще е на площад "Демокрация" от 17 часа.
Национална кампания за превенция трафика на хора на КЕЪР България се реализира от юни до септември 2006 г. и разглежда проблема трафик на хора през призмата на човешките права. КЕЪР България работи в областта на превенция трафика на хора от 2003 г, като до тогава част от проектите, които осъществява, касаят различни рискови групи по отношение на този проблем - най-вече деца и младежи настанени в различни по вид държавни институции.
Предишните и настоящи усилия на екипа на анти-трафик програмата на КЕЪР България са фокусирани върху превенцията на трафика на хора чрез създаване и провеждане на местни инициативи, последвани от провеждането на голяма национална информационна кампания. Паралелно с провеждането й екипът ще направи и крачка напред в превенцията на трафика на хора като фокусира усилията си върху работа с една от основните първопричини за трафика освен бедността и миграцията - а именно липсата на социални и жизнени умения. НДТ

 


Сходни връзки

ПЪТУВАЩА ИЗЛОЖБА СРЕЩУ ТРАФИКА НА ХОРА ГОСТУВА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди