изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:23 EEST
ОТ 40 ДО 300 ЛВ. ЩЕ ГЛОБЯВАТ НЕУЧТИВИТЕ СЛУЖИТЕЛИ    
НовиниВ Държавен вестник обнародваха Наредба за общите правила за организация на административното обслужване, приета от Министерски съвет. Какво произтича от наредбата попитахме секретаря на община град Добрич Румен Русев, който заяви:

"С тази наредба се регламентират общите правила. Като цяло мога да добавя, че това са и досега съществуващите норми за обслужване, като в новата нормативна база са вкарани и някои нови елементи - любезно и отзивчиво обслужване, регламентирани са по-кратки срокове на обслужване и повишено качество на услугите". Според новия документ администрацията е длъжна вече да предлага по нови и по-голям брой начини услугите, които предоставя. Услуги на гражданите и фирмите общината предоставя чрез три свои звена - Центъра за услуги и информация, ГРОН и отдела за местни данъци и такси. Интересен е фактът, че в новата наредба са предвидени и наказания за неучтиви служители, като глобите варират от 40 до 300 лв.
 


Сходни връзки

ОТ 40 ДО 300 ЛВ. ЩЕ ГЛОБЯВАТ НЕУЧТИВИТЕ СЛУЖИТЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.64 секунди